Muista muut palvelumme!

Meiltä myös lämpökuvauspalvelut ja vuokrattava kuivauskalusto | Turku

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus on luotettava tapa paikantaa rakennusten mahdollisia lämpövuotoja sekä vikakohtia ilman, että rakenteita täytyy purkaa. Teemme lämpökuvauksia laadukkaiden lämpökameroiden avulla Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella – ota yhteyttä ja tilaa lämpökuvaus kohteeseesi!

Lämpökuvaamme myös omat uudisrakennuskohteemme, jotta voimme varmistaa työmme korkean laadun. 

Kuivauskaluston vuokraus

Vuokraamme kattavaa kuivauskalustoa rakennustyön aikaisen kosteuden poistamiseen. Kalustoomme kuuluu kuivurin lisäksi erilaisia lämmittimiä ja puhaltimia, jotka soveltuvat erityisesti omakotitalokohteisiin. Vuokraamme kuivauskalustoa sekä omille että muille työmaille.

Rakennustelineiden vuokraus

Tarvitsetko rakennustelineitä tilapäiskäyttöön? Meiltä voit vuokrata niin alumiinitelineitä kuin HAKI-telineitä tarvitsemaksesi ajaksi. Vuokraamme rakennustelineitä sekä yksityis- että yritysasiakkaille Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Kysy myös telineiden kuljetuspalvelua!

Rakennustelineet talopakettien pystytykseen

Talopakettitoimittajat edellyttävät usein rakennustelineiden pystytystä kohteeseen. Kun tilaat meiltä perustustyöt ostamaasi talopakettiin, saat meiltä vuokratelineet valmiiksi pystytettyinä! Vuokraa rakennustelineet haluamaksesi ajaksi – pyydä tarjous!

Timanttiporaus

Teemme esimerkiksi betoniseinien ja -lattioiden timanttiporaukset varmoin ottein ja siistillä lopputuloksella. Timanttiporausta tehdään sekä uudis- että remonttikohteissa. Siitä ei aiheudu häiritsevää pölyä eikä runkomelua. Tiedustele tarkemmin meiltä, jos kohteessasi Turun seudulla on tarvetta timanttiporaukselle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »