Omakotitalot yksityisasiakkaille

Kestävät kivitalot, pirteät puutalot | Turku, Varsinais-Suomi

Haaveiletko omasta kivitalosta, jossa yhdistyvät niin tyylikkyys ja viihtyisyys kuin turvallisuus ja kestävyys? Vai onko valintasi sittenkin perinteinen tai moderni puutalo? Turun kivirakentajat Oy rakentaa unelmiesi puutalon tai kivitalon kivivalmistajasta riippumatta! Sijaitsipa tuleva kotisi Turussa tai muualla Varsinais-Suomessa, olemme valmiina rakentamaan! 

Kivitalo kokeneelta tekijältä alusta loppuun

Kivitalorakentamisessa kokemus on valttia: vuosien varrella olemme rakentaneet esimerkiksi valukivitaloja, valuharkkotaloja, kevytbetonitaloja, Porotherm-kennoharkkotaloja sekä muita kivitaloja. Tämän ansiosta tunnemme hyvin eri kivimateriaalien asettamat vaatimukset ja osaamme rakentaa kivitalot laadukkaasti aina avaimet käteen - valmiiksi saakka. 

Puutalo on pystyssä ripeästi, kun taitoa riittää 

Puutalo on kaunis ja Suomessa perinteinen vaihtoehto, josta löytyy myös moderneja malleja. Rakennamme puusta toiveidesi mukaisen omakotitalon huolellisesti ja ammattitaidolla. Puutalo kohoaa useimmiten kivitaloa nopeammin ja sopii niin luonnon keskelle kuin kaupunkiympäristöönkin.

Huom! Jos haluat puurunkoiseen taloosi kivitalon ulkonäön, se onnistuu asentamalla seiniin Cembrit-rappauslevyjä.

Rakennuspalveluja perustuksista lähtien

Rakennusosaamisemme ulottuu kivitaloista puutaloihin ja puurakennuksiin sekä uudisrakentamisesta remontointiin. Teemme myös esimerkiksi talojen perustuksia ja kellarikerroksia talopakettien yhteyteen.

Monen eri palveluntarjoajan sijaan voit tilata kaikki tarvitsemasi rakennustyöt suoraan meiltä: teemme perustukset, rakennamme talon puusta tai kivestä, teemme sisätilojen rakennustyöt ja suoritamme lopputarkastuksen. Samalla voimme vaikkapa korjata autotallisi tai rakentaa sinulle uuden pihavaraston!

Muista myös muut palvelumme

Uudisrakentamisen lisäksi tarjoamme myös rakentamisen oheispalveluja: teemme esimerkiksi timanttiporausta, lämpökuvauksia sekä vuokraamme rakennustelineitä ja kuivauskalustoa työmaille.

Olipa valintasi kivitalo tai puutalo, ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi!

Ota yhteyttä »