Rakennuspalvelut yrityksille

Kerrostaloista varastotiloihin ja liikerakennuksiin | Turku, Varsinais-Suomi

Turun kivirakentajat Oy on luotettava yhteistyökumppani niin rakennusliikkeille kuin muillekin yrityksille Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme kerrostalojen julkisivulevytyksiä ja rakennamme kivitalot, puutalot, varastot ja tuotantohallit tarkasti asiakkaan suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti, hyviä rakennustapoja noudattaen. Kohteemme vaihtelevat omakotitaloista aina purjevenehalleihin saakka – ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin me vastaamme rakennustöistä!

Cembrit-julkisivut kerrostaloihin ja muihin isompiin kohteisiin

Rakennamme kätevistä ja kestävistä Cembrit-levyistä näyttävät julkisivut esimerkiksi kerrostaloihin ja julkisiin rakennuksiin. Teemme julkisivulevytyksistä eri puolilla Varsinais-Suomea. Tuoreimpia ja mittavimpia yhteistyöprojektejamme ovat Turun Kakolanmäelle rakennetut uudet kerrostalot, jossa teemme yhden kohteen parvekeseinät sekä levytämme ulkoseiniä Cembrit-levyillä ja paneleilla. 

Talon perustukset ja kellarikerrokset rakennusliikkeille

Teemme omakotitalojen sekä muiden rakennusten perustuksia ja kellarikerroksia alihankintana muille rakennusliikkeille. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista, jolloin työt valmistuvat ajallaan seuraavaa rakennusvaihetta varten.

Varmista onnistunut rakennusprojekti – ota yhteyttä Turun kivirakentajiin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »